Connect with us

Meciul zilei

08.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Rybakina vs. Pavlyuchenkova

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

08.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Rybakina vs. Pavlyuchenkova

Astăzi 08.06.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Rybakina si Pavlyucenkova; Meciul se va desfășura începând cu ora 14:30 și face parte din sferturile de finala de la Roland Garros.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Rybakina sub 75.5% puncte castigate cu primul serviciu” Avem o cotă de 1.87 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mare având în vedere ca Pavlyuchenkova este o jucătoare bună la retur, iar suprafața pe care se joacă (zgură) atenuează din puterea primului serviciu al jucătoarei din Kazakhstan.

În cele 6 meciuri jucate în 2021 pe zgură, Rybakina a avut următorele cifre la capitolul puncte câștigate pe primul serviciu: 69% cu Serena Williams; 83% cu Vesnina; 89% cu Hibino; 81 cu Jacquemot; 51% cu Mertens; 69% cu Tomjlianovic;

Chiar dacă în 3 din cele 6 meciuri, Elena a depășit linia propusă de Betano, trebuie sa remarcam faptul ca jucătoarele pe care le-a întâlnit au fost net inferioare atât ei, cât și adversararei sale de astăzi. Vedem si faptul ca a întâlnit adversarare pe măsură, procentajul sau a scăzut drastic.

Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis – Rybakina vs. Pavlyuchenkova

🔔 EURO 2020 este unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale acestui an, iar casele de pariuri nu aveau cum sa nu ne “bombardeze” cu promotii speciale pentru acest turneu. La NetBet avem deja cateva oferte extrem de interesante, pe care ca invit sa le vedeți aici!

🔔 Betano, una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania, a pregatit si ea cateva promotii, asa ca avem timp sa ne “facem temele” pentru turneul final ce se va disputa pe durata verii. Vezi aici promotiile! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei