Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

08.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Bayern vs. Chelsea

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
08.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Bayern vs. Chelsea

Astăzi 08.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Bayern si Chelsea unde mizam pe un pariu pe șuturi oferit de 888 Sport.

  • Confruntarea dintre cele două echipe se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din optimile de finala Uefa Champions League.
  • În meciul tur, Bayern a reușit să câștige pe terenul englezilor cu scorul de 3-0, astfel ca nu ar trebui sa aibe emoții în privința calificării.

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este Chelsea peste 2.5 șuturi pe poartă la o cotă de 1.60 oferită de 888 Sport. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie accesibilă și avem șanse destul de mari sa fie depășită.
  • Spun acest lucru fiindcă Chelsea nu mai are nimic de pierdut si ar trebui sa atace din startul meciului și să incerce poarta cât mai des. Chelsea are și o medie ridicată de șuturi pe poartă, mai ales în ultima perioadă cand am vazut-o cu o poftă de joc mult mai mare față de începutul sezonului. Vom vedea acest lucru în statisticile oferite mai jos.
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri oficiale jucate, Chelsea a avut următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 3 cu Arsenal; 3 cu Wolves; 5 cu Liverpool; 7 cu Man. United; 6 cu Norwich; 4 cu Sheffiled; 6 cu Crystal Palace; 9 cu Watford; 6 cu West Ham; 4 cu Leicester.
  • Vedem astfel ca în toate cele 10 meciuri, Chelsea a avut minim 3 șuturi pe poartă.
  • De partea cealaltă, în ultimele 10 meciuri echipele care au jucat cu Bayern au avut următoarele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 4 Leverkusen; 4 Wolfsburg; 3 Freiburg; 1 Bremen; 2 Gladbach; 2 Frankfurt; 6 Leverkusen; 2 Dusseldorf; 5 Dortmund; 4 Frankfurt.
  • Vedem astfel că în 6 din ultimele 10 meciuri, echipele care au jucat împotriva celor de la Bayern au avut minin 3 șuturi pe poartă.
  • Mai mult de atât, și în meciul tur de pe Stamford Bridge, Chelsea a reușit sa aibe 3 șuturi pe poartă.
Meciul zilei se poate juca la 888 Sport! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 1000 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei