Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

09.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – St.Ettiene vs. Marseille

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

09.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – St.Ettiene vs. Marseille

Astăzi 09.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre St.Ettiene și Marseille; Meciul se va desfășura începând cu ora 14:00 și face parte din etapa a 36-a din Franța – League 1.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Marseille peste 9.5 șuturi” fie ele pe poartă, pe lângă poartă sau în blocaj. Avem o cotă de 1.86 la Unibet pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mică, având în vedere că Marseille are cifre destul de bune la acest capitol. Mai mult de atât, Marseille trebuie sa forțeze victoria in acest meci, pentru a putea rămâne pe un loc de Europa. De partea cealaltă, St.Ettiene se află la mijlocul clasamentului, fără un obiectiv anume, astfel că în jocul echipei ar putea apărea o anumita relaxare acum pe final de sezon.

Statistic vorbind, în ultimele 8 meciuri, Marseille a avut următorele cifre la capitolul șuturi: 8 cu Strasbourg; 11 cu Reims; 13 cu Lorient; 13 cu Montpellier; 16 cu Dijon; 7 cu Nice; 12 cu Brest; 9 cu Rennes;

Vedem astfel că în 5 din ultimele 8 meciuri, Marseille a depășit linia de 9.5 șuturi. În tur, Marseille a avut 13 șuturi și sperăm ca și acum sa se întâmple la fel, astfel încât sa bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal: St.Ettiene vs. Marseille

Avem pronosticuri si avancronici pentru cele mai importante ligi din Europa si nu numai: Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Liga 1 si multe altele. Daca acesezi rubricile respective poti vedea ponturile la pariuri pentru fiecare campionat in parte. Click mai jos! ⬇️

Ponturi pariuri

CITESTE SI

More in Meciul zilei