Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

09.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Nadal vs. Schwartzman

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
09.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Nadal vs. Schwartzman

Astăzi 09.06.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Nadal si Schwartzman; Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 și face parte din sferturile de finala de la Roland Garros.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Schwartzman sub 0.5 ași în primul set” Avem o cotă de 1.75 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece Schwartzman este poate cel mai “slab” tenismen la acest capitol din circuitul ATP. Cu o înălțime de doar 1.70 metri, acesta nu a putut pune niciodată accentul si nu s-a putut pe baza pe punctele direct câștigătoare din servă. El este însă un tenismen de top, mai ales pe zgură si compensează înălțimea mică cu agilitatea si miscarea în teren, acuratețea loviturilor și viziunea asupra jocului.

Statistic vorbind la capitolul ași, din 12 meciuri jucate pe zgură în anul 2021, argentinianul a avut următorele cifre: 0 cu Struff; 0 cu Kohlschreiber; 0 cu Bedene; 3 cu Lu Y-H (dintre care 0 ași în primul set); 1 cu Gasquet; 1 cu Auger-Aliassime (dintre care 0 ași în primul set); 1 cu Karatsev; 0 cu Carreno Busta; 0 cu Moutet; 1 cu Tiafoe ( dintre care 0 ași în primul set ); 2 cu Ruud ( dintre care 0 ași în primul set).

Vedem astfel că în 10 din cele 12 meciuri prezentate Schwartzman nu a avut nici un as in primul set, iar în 5 dintre ele nu a avut nici un as în tot meciul.

Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis Roland Garros: Nadal vs. Schwartzman

Agentia de pariuri online Betano, unde dintre cele mai apreciate din Romania, vine in intampinarea noastra cu o promotie excelenta. Acest operator ne ofera sansa ca in fiecare zi sa avem bani de pariuri pentru EURO 2020.

Tot ce trebuie sa faci este sa invarti Roata Norocoasa in fiecare zi si sa te bucuri de premiul oferit. Toate acestea fara sa investesti vreun leu!

Pana pe 11 iulie ai zilnic bani de pariuri pentru EURO 2020! Click aici pentru detalii! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei