Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

09.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Falkenbergs vs. Malmo

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
09.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Falkenbergs vs. Malmo

Astăzi 09.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Falkenbergs si Malmo unde mizam pe un pariu pe cornere oferit de Betano.

 • Confruntarea dintre cele două echipe se va desfășura începând cu ora 15:00 si face parte din etapa a 14-a din Allsvenskan – Suedia.
 • Malmo ocupa primul loc în campionat cu 28 de puncte acumulate in cele 13 etape.
  Este intr-o forma foarte bună în campionat reușind sa câștige ultimele 6 meciuri. Totuși în ciuda formei bune a pierdut finala cupei cu Goteborg ratând un trofeu destul de important.
 • Falkenbergs ocupă locul 13 în clasament, cu doar 12 pucte strânse și având doar 3 mai mult decat ultima clasată.
Info pronostic:
 • Pronosticul oferit pentru acest meci este peste 3.5 cornere în prima repriză la o cotă de 1.53 oferită de Betano.
 • Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie accesibilă și avem șanse destul de mari sa fie depășită. Spun acest lucru fiindcă ambele echipe au o medie ridicata la capitolul cornere și vom vedea acest lucru în statisticile oferite mai jos.
 • De exemplu, în ultimele 10 meciuri oficiale jucate, Falkenbergs a avut următorele cifre la capitolul cornere în prima repriză: 5 cu Hammarby; 5 cu Orebro; 5 cu Norrkoping; 8 cu Goteborg; 10 cu Helsingborg; 3 cu Djugarden; 0 cu Ostersunds; 4 cu AIK Stockholm; 6 cu Sirius; 2 cu Varbergs
 • Vedem astfel ca în 7 din ultimele 10 meciuri jucate de Falkenbergs au fost minin 4 cornere în prima repriză.
 • De partea cealaltă, în ultimele 10 meciuri jucate de Malmo am avut parte de următorele cifre la capitolul cornere în prima repriză: 5 cu Helsingborg; 9 cu Goteborg în campionat și 4 în finala cupei; 5 cu Sirius; 5 cu Hammarby; 1 cu Kalmar; 5 cu Ostersunds; 3 cu Norrkoping; 8 cu Mjallby; 5 cu Elfsborg;
 • Vedem astfel că în 8 din ultimele 10 meciuri jucate de Malmo au fost minim 4 cornere în prima repriză.
Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei