Connect with us

Meciul zilei

09.09.2020 – Meciul zilei la pariuri – Huesler vs. Ruusuvuori

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
09.09.2020 – Meciul zilei la pariuri – Huesler vs. Ruusuvuori

Astăzi 09.09.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan un meci de tenis, confruntarea dintre Huesler și Ruusuvuori, unde vom miza pe victoria finlandezului.

Meciul se va disputa începând cu ora 11.30 și face parte din primul tur al turneului ATP de la Kitzbuhel – Austria.

Info Huesler:
 • Elvețianul în vârstă de 24 de ani ocupă poziția 303 în ierarhia ATP, fără mari realizări în carieră până acum.
 • În acest an are doar 3 meciuri oficiale toate jucate post-pandemie; a fost eliminat de Troicki săptămâna trecută în primul tur la turneul challenger de la Ostrava. Cele 2 victorii le-a obținut la acest turneu în calificări unde a trecut în minimum de seturi si de Balasz si de Gunneswaran.
 • Cel mai bun an al său a fost anul 2019; a câștigat un turneu Challenger în Mexic la San Luis Potosi fapt ce l-a ridicat clasamentul ATP, până pe poziția 277, după care a coborât încet-încet.
 • Până acum nu s-a evidențiat în tenisul mondial cu nici o victorie răsunătoare, sau sa faca performanță la vreun turneu important.
Info Ruusuvuori:
 • Finlandezul în vârstă de 21 de ani ocupă locul 92 în ierarhia ATP și este un jucator promițător.
 • Are un joc bun, atât la serviciu cat si ca deplasare în teren, iar acest lucru s-a văzut mai ales anul trecut.
 • A reușit sa încheie anul cu 43 de victorii si 14 înfrângeri și și-a adaugat in palmares 4 trofee Challenger și unul ITF.
 • În acest an are deja 16 victorii si 9 înfrângeri. Post-pandemie a participat la turneul de la Cincinnati unde a venit din calificări si a ajuns până in turul 2, reușind victorii importante la Chardy, Monteiro si Korda. La US Open a întrat direct pe tabloul principal și l-a învins pe Bedene cu scorul de 3-2; în turul următor a abandonat in meciul cu Ruud la scorul de 2-0 pentru norvegian. Dupa meci acesta a acuzat o accidentare si nu a mai vrut sa se forteze adăugând ca nu este nimic grav.
Concluzie:
 • Finlandezul este un tenismen cu calități net superioare față de adversarul său din această partidă. A participat la turnee importante și a luat contactat cu jucători din top 100; la aceste turnee nivelul de joc este mult mai ridicat față de tuneele la care participa Huesler, iar acest lucru își va spune cuvântul.
 • Ma aștept ca experiența lui Ruusuvuori dobândită în ultimii 2 ani sa își spuna cuvântul și sa îl învingă pe elvețian destul de ușor.

Cum poti obtine 50 RON fara depunere la Betano?

 1. DESCHIDE CONT DE PE ACEST LINK PROMOȚIONAL PÂNĂ PE 5 SEPTEMBRIE
 2. Verifica noul cont in termen de maxim 7 zile
 3. Bucura-te de Freebet-ul acordat, pe care il poti utiliza pe orice meci de fotbal!

CITESTE SI

More in Meciul zilei