Connect with us

Meciul zilei

10.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Atl. Madrid vs. Bilbao

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
10.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Atl. Madrid vs. Atl. Bilbao

Astăzi 10.03.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Atl. Madrid și Atl. Bilbao; mizăm pe un pariu pe șuturi pe poarta oferit de Superbet. Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte dintr-o restanță din etapa a 18-a din Spania – La Liga.

⚽️ Informații Atl. Madrid:

Atletico are șansa sa se distanțeze în fruntea clasamentului la 6 puncte de Barcelona și la 8 de Real Madrid, asta daca va reuși sa câștige acest meci restant cu Bilbao.

Momentan are 59 de puncte și un golaveraj de 48 de goluri marcate si 17 goluri primite fiind din nou cea mai buna defensivă din campionat.

Atacul funcționează și el bine, Luis Suarez este pe locul 2 in clasamentul golgeterilor cu 17 goluri marcate, cu 2 mai putin decat liderul Messi. Llorente si Jao Felix au si eu cifre importante cu 8, respectiv 7 goluri marcate.

Trupa lui Simeone nu traversează totuși cea mai buna perioada; in ultimele 5 meciuri, are 2 înfrângeri, 2 egaluri și o victorie. Printre aceste înfrângeri a fost si cea cu Chelsea de pe teren propriu cu 1-0 din optimile Ligii Campionilor.

Ponturi pariuri fotbal: Atletico Madrid vs. Bilbao

⚽️ Informații Atl. Bilbao:

Bascii au un complex clar în fața celor de la Atl. Madrid, asta pentru ca în ultimele 16 meciuri directe a reușit sa castige doar o singură dată.

In meciul tur scorul s-a terminat la egalitate 1-1, si in acest meci sunt premise destul de mari pentru un eventual egal, mai ales pentru ca în 6 din ultimele 8 meciuri jucate de Bilbao s-au terminat la egalitate.

Bilbao ocupă momentan locul 8 în clasament si doar o victorie in acest meci ar mai face-o sa spere la un loc de Europa. Momentan are 33 de puncte, la 9 distanță de Betis ocupanta locul 6.

Bilbao mai are totuși sansa la un trofeu, a ajuns în finala cupei Spaniei, acolo unde o va întâlni pe Barcelona.

⚽️ Informații pronostic:

Pentru acest meci, Atletico Madrid este favorită sa câștige atribuindui-se o cotă de 1.87 la victorie conform casei de pariuri Fortuna.

Pronosticul oferit de mine este “Peste 6.5 șuturi pe poartă” la o cotă de 1.52 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie cat de cat accesibilă având în vedere statisticile prezentate mai jos.

De exemplu, în 6 din ultimele 10 meciuri disputate de Atletico am avut parte de minim 7 șuturi pe poartă.

De partea cealaltă, 7 din ultimele 10 meciuri disputate de Bilbao s-au terminat cu minim 7 șuturi pe poartă.

În meciul tur am avut parte de 6 șuturi pe poarta, dar acum sperăm sa se depășească acestă linie și sa bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Superbet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei