Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

10.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Nishikori vs. Fognini

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

10.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Nishikori vs. Fognini

Astăzi 10.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Nishikori și Fognini; Meciul se va desfășura începând cu ora 12:30 și face parte din primul tur al turneului ATP pe zgură de la Roma.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Nishikori sub 2.5 ași”. Avem o cotă de 1.65 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mare, având în vedere că Nishikori are cifre destul de scăzute la acest capitol.

Niponul nu pune forță în servă, pentru că nici înălțimea nu ii permite acest lucru. Mai mult de atât, zgura va atenua destul de multe loviturile puternice, astfel încât Fognini care este un bun jucator la retur va reuși sa ajungă destul de ușor la mingi.

Statistic vorbind, în ultimele 8 meciuri, Nishikori a avut următorele cifre la capitolul ași: 0 cu Zverev; 0 cu Khachanov; 2 cu Nadal; 2 cu Garin; 4 cu Pella; 1 cu Tsitsipas; 3 cu Bedene; 1 cu Harris;

Vedem astfel că în 6 din ultimele 8 meciuri, niponul nu a depășit linia de 2.5 ași. Sperăm ca nici acum reprezentantul Japoniei sa nu depășească linia propusă, astfel în noi sa bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis Roma: Nishikori vs. Fognini

Avem pronosticuri si avancronici pentru cele mai importante ligi din Europa si nu numai: Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Liga 1 si multe altele. Daca acesezi rubricile respective poti vedea ponturile la pariuri pentru fiecare campionat in parte. CLICK MAI JOS! ⬇️

Ponturi pariuri

CITESTE SI

More in Meciul zilei