Connect with us

Meciul zilei

10.07.2021 – Meciul zilei la pariuri – Oita vs. Urawa

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

10.07.2021 – Meciul zilei la pariuri – Oita vs. Urawa

Astăzi 10.07.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Oita si Urawa; Meciul se va desfășura începând cu ora 13:00 și face parte din etapa a 22-a, din Japonia J1 League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este ” X2 & Sub 3.5 goluri în meci”. Avem o cotă de 1.53 în cadrul casei de pariuri Betano, pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.
Am ales acest pronostic deoarece Urawa este mult mai in formă în acest sezon decât adversara sa; pe de altă parte văzând statisticile celor două echipe ma aștept la un duel cu puține goluri marcate.

Într-un campionat cu 20 de echipe, Oita ocupă locul 19, cu doar 13 puncte castigate în 20 de etape. Are doar 12 goluri marcate și 30 de goluri primite, ceea ce reprezintă o medie foarte scăzută de 1.6 goluri/meci.
În 19 din cele 20 de meciuri disputate în campionat de Oita nu s-au marcat mai mult de 3 goluri.

De partea cealaltă, Urawa este una din echipele bune din campionatul nipon; ocupă locul 5 cu 35 de puncte și un golaveraj de 26 de goluri marcate si 22 de goluri primite. Traversează o formă foarte bune, are o singura înfrângere în ultimele 15 meciuri și imi este greu sa cred ca va pierde chiar astăzi cu penultima clasată.
La capitolul goluri, nici Urawa nu are cifre ridicate; avem o medie de 2.28 goluri/meci, iar din cele 21 de meciuri jucate în campionat, 16 s-au terminat cu cel mult 3 goluri.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal

Editia de Copa America se va incheia cu finala perfecta, in care Argentina si Brazilia, cele mai titrate echipe din America de Sud, vor fi protagoniste. Cele doua se vor intalni pe 11 iulie, de la ora 03:00, pe “Maracana. Vezi aici recomandarea noastră! ⬇️

Ponturi pariuri Argentina vs Brazilia – Copa America

CITESTE SI

More in Meciul zilei