Connect with us

Meciul zilei

10.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Inter vs. Leverkusen

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
10.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Inter vs. Leverkusen

Astăzi 10.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Inter Milano si Leverkusen , unde mizam pe un pariu pe ofsaiduri oferit de Betano.

  • Confruntarea dintre cele două echipe se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din sferturile de finala Europa League.
  • Meciul se va desfășura intr-o singură manșă pe teren neutru, stadionul gazdă fiind Merkur Spiel din Germania, terenul celor de la Dusseldorf.
Click aici pentru a vedea si alte ponturi pariuri din Uefa Europa League! 

  • Pronosticul oferit pentru acest meci este Leverkusen peste 1.5 ofsaiduri la o cotă de 2.50 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie putin cam mică și avem șanse destul de mari sa fie depășită.
    Spun acest lucru fiindcă Leverkusen este o echipă cu o medie destul de ridicată la capitolul ofsaduri. Vom vedea acest lucru în statisticile prezentate mai jos!
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri oficiale jucate, Leverkusen a avut următorele cifre la capitolul ofsaiduri: 1 cu Rangers; 7 cu Bayern; 3 cu Mainz; 3 cu Hertha; 3 cu Koln; 3 cu Schalke; 3 cu Saarbrucken; 4 cu Bayern; 1 cu Freiburg; 3 cu Wolfsburg; 3 cu Monchengladbach.
  • Mai mult de atât, în acest sezon de Europa League, pe lângă meciul jucat recent cu Rangers, Leverkusen a mai avut următoarele cifre la capitolul ofsaiduri: 2 respectiv 3 cu Lok. Moscova; 3 respectiv 2 cu Juventus; 0 în ambele meciuri cu Atl. Madrid; 2 respectiv 3 cu Porto si 0 cu Rangers în meciul tur.
  • Vedem astfel că în cele 14 din cele 19 meciuri prezentate, Leverkusen a avut cel puțin 2 ofsaiduri.
Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei