Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

11.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Djokovic vs. Nadal

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

11.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Djokovic vs. Nadal

Astăzi 11.06.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Djokovic si Nadal; Meciul se va desfășura începând cu ora 18:30 și face parte din semifinalele turneului ATP de la Roland Garros.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Djokovic peste 64.5% puncte castigate cu primul serviciu” Avem o cotă de 1.85 la Superbet pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece sârbul și-a îmbunătățit în ultima perioadă jocul la serviciu; a lucrat mult în ultimii ani la acest capitol, iar acum are un serviciu de top, astfel că procentajele sale au crescut la acest capitol.

De exemplu, la Roland Garros în cele 5 meciuri jucate până acum a avut de fiecare dată minim 75% puncte castigate cu primul serviciu. Bine, adversarii nu ii putem compara cu Nadal, însă este totuși o diferență de 10 procente față de linia setata acum.

Cu Nadal, în finala de la Roma de acum aproximativ o lună, Djokovic a avut fix 65% puncte castigate cu primul serviciu. Așadar sper ca acest lucru să se întâmple și în acest meci, astfel încât să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul zilei la pariuri se poate paria la Superbet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis Roland Garros: Djokovic vs. Nadal

Atenție!!! Astăzi, la Betfair, victoria Italiei în partida cu Turcia iti poate aduce 300 RON!

Vezi mai jos cum profiti de cota 6.00 pentru Italia:

  1. Deschide-ti un cont nou la Betfair accesand ACEST LINK
  2. Inscrie-te la promotie folosind codul promotional ZFBNTX.
  3. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci, pe victoria Italiei, pe Sportsbook, pe piata “Rezultat Final”, cu cel mult 50 RON.
  4. In cazul in care italienii se impun, vei primi 300 RON. Primesti bani reali conform cotei reale + diferenta sub forma de bonus.

CITESTE SI

More in Meciul zilei