Connect with us

Meciul zilei

11.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Spezia vs. Chievo

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
11.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Spezia vs. Chievo

Astăzi 11.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Spezia și Chievo unde mizam pe un pariu pe cornere oferit de Betano.

  • Confruntarea dintre cele două echipe se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din returul play-off-ul pentru accederea în prima ligă din Italia.
  • În meciul tur Chievo a reușit sa câștige cu scorul de 2-0, astfel că în mod normal ar trebui sa se calfiice mai departe.
Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este peste 3.5 cornere în prima repriză la o cotă de 1.51 oferită de Betano.
  • Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie accesibilă și avem șanse destul de mari sa fie depășită. Spun acest lucru fiindcă ambele echipe au o medie ridicata la capitolul cornere și vom vedea acest lucru în statisticile oferite mai jos.
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri oficiale jucate, Spezia a avut următorele cifre la capitolul cornere în prima repriză: 8 cu Chievo in meciul tur; 5 cu Salernitana; 5 cu Entella; 7 cu Cremonese: 8 cu Venezia; 4 cu Livorno; 4 cu Cosenza; 2 cu Frosinone; 2 cu Pisa; 5 din nou cu Chievo; 3 cu Empoli.
  • Vedem astfel ca în 7 din ultimele 10 meciuri jucate de Spezia au fost minin 4 cornere în prima repriză. Mai mult de atât din cele 7 meciuri, 2 au fost cu Chievo adversara din această seară.
  • De partea cealaltă, în ultimele 10 meciuri jucate de Chievo am avut parte de următorele cifre la capitolul cornere în prima repriză: 8 cu Spezia; 8 cu Empoli; 3 cu Pescara; 5 cu Benevento; 10 cu Cittadella; 2 cu Juve Stabia; 8 cu Cremonese; 7 cu Trapani; 1 cu Entella; 5 cu Frosinone.
  • Vedem astfel că în 7 din ultimele 10 meciuri jucate de Chievo au fost minim 4 cornere în prima repriză.
Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei