Connect with us

Meciul zilei

11.09.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Arsenal vs. Norwich

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

11.09.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Arsenal vs. Norwich

Meciul zilei la pariuri de azi 11.09.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Arsenal si Norwich. Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din etapa a 4-a din Anglia – Premier League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Arsenal comite sub 11.5 faulturi”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.65 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet.
Am ales acest pronostic deoarece mi se pare o linie puțin cam mare având în vedere statisticile României la acest capitol din ultima perioada.
Statistic vorbind, în ultimele 10 meciuri oficiale, Arsenal a avut următorele cifre la capitolul faulturi: 7 cu Man. City; 5 West Brom; 10 cu Chelsea; 8 cu Brentford; 10 cu Brighto; 7 cu Crystal Palace; 6 cu Chelsea; 7 cu West Brom; 13 cu Villareal; 9 cu Newcastle.
Vedem astfel că Arsenal nu practica deloc un fotbal agresiv, joacă destul de curat, cu puține faulturi; astfel 9 din ultimele 10 meciuri oficiale s-au încheiat cu maxim 11 faulturi din partea lor.
Cele două echipe s-a mai întâlnit de 2 ori în ultimii 2 ani, Arsenal faultând în ambele cazuri de 10 ori.
Eu sper ca și în acest meci elevii lui Arteta sa nu joace agresiv, sa controleze mai mult mingea si să aibe posesie mai bună astfel încât sa nu treaca de linia propusa azi de Betano.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal: Arsenal vs. Norwich

⚽️ Vezi si Biletul Pariu șansă în cotă 34.00 ➡️ Click aici!

⚽️ Vezi si Biletul Zilei în cotă 4.00 ➡️ Click aici! 

⚽️ Vezi și Lista de recomandări din weekend ➡️ Click aici! 

More in Meciul zilei