Connect with us

Meciul zilei

12.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Shapovalov vs. Travaglia

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

12.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Shapovalov vs. Travaglia

Astăzi 12.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Shapovalov și Travaglia; Meciul se va desfășura începând cu ora 16:10 și face parte din turul 2 al turneului ATP pe zgură de la Roma.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Shapovalov peste 3.5 duble greșeli”. Avem o cotă de 1.87 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mică, având în vedere că Shapovalov are cifre destul de ridicate la acest capitol.

Canadianul are un stil de joc destul de haotic, care câteodată îi iese, iar alteori pierde surprinzător tocmai din cauza greșelilor neforțate pe care le comite foarte des. Asa se întâmplă si la propriul serviciu, încă nu se concentrează destul și comite multe duble greșeli. De exemplu, în ultimele 10 meciuri, Shapovalov a avut următorele cifre la acest capitol: 4 duble greșeli cu Majchrzak; 14 cu Bublik; 2 cu Lajovic; 8 cu Moutet; 6 cu Auger Aliassime; 6 cu Chardy; 0 cu Hurkacz; 11 cu Ivashka; 8 cu Harris; 2 din nou cu Chardy.

Vedem astfel, ca in 7 din ultimele 10 meciuri, Shapovalov a comis minim 4 duble greșeli. Sperăm ca și în acest meci să se întâmple la fel, iar noi sa bifăm un nou pariu câștigător

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis: Shapovalov vs. Travaglia

🔔 PROMOȚIE!!! Intre 10-20 mai primesti 119 Rotiri Gratuite fara depunere la Superbet!

Agentia de pariuri online Superbet este una dintre cele mai apreciate din Romania, care isi surprinde periodic clientii cu oferte interesante. Acest operator “loveste” din nou, venind cu o promotie de nerefuzat in intampinarea celor care inca nu si-au facut cont. Click mai jos pentru detalii! ⬇️

Intre 10-20 mai primesti 119 Rotiri Gratuite fara depunere la Superbet!

CITESTE SI

More in Meciul zilei