Connect with us

Meciul zilei

12.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Cilic vs. Rodionov

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

12.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Cilic vs. Rodionov

Astăzi 12.06.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Cilic si Rodionov; Meciul se va desfășura începând cu ora 13:30 și face parte din semifinalele turneului ATP de la Stuttgart.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Rodionov nu realizează break in primul set”. Avem o cotă de 1.50 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece Cilic pare că încet-încet își revine la forma din anii trecuți, iar jocul său începe sa prindă contur, mai ales la acest turneu.

Croatul a câștigat în minimum de seturi toate cele 3 meciuri aici la Stuttgart, cu Molleker, Basiliashvili și Shapovalov. Încă un aspect foarte important este faptul ca si-a pierdut o singură dată propriul serviciu pe durata turneului și asta în meciul cu Shapovalov.

Rodionov a ajuns în semifinale cu destul de mult noroc, a trecut cu greu în 3 seturi de Koepfer și De Minaur, iar Gojowczyk s-a retras.

Austriacul este un tenismen modest, fără performanțe notabile în carieră care nu cred ca îi va pune probleme lui Cilic, mai ales pe serviciul croatului.

Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Meciul zilei la pariuri: Cilic vs. Rodionov

Nu uita sa invarti Roata Norocoasa si Azi – Gratuit!

Roteste Gratuit Acum!

CITESTE SI

More in Meciul zilei