Connect with us

Meciul zilei

12.08.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Bodo Glimt vs. Prishtina

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

12.08.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Bodo Glimt vs. Prishtina

Astazi 12.08.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Bodo Glimt și Prishtina. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din calificările pentru Europa Conference League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este ” 1 și peste 2.5 goluri”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.47 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci deschis, așa cum ne-au obișnuit cele două echipe în ultima perioadă. Ambele practica un fotbal ofensiv și deseori lasă spații mari in defensivă de care adversarii pot profita.
Statistic vorbind, 8 din ultimele 9 meciuri disputate de Bodo Glimt s-au terminat cu cel puțin 3 goluri.
De partea cealaltă, ultimele 5 meciuri disputate de Prishtina s-au terminat cu cel puțin 3 goluri.
Norvegienii vin dupa o infrangere neașteptată în tur, scor 2-1, iar acum este nevoită să forțeze o victorie la cel puțin 2 goluri, pentru a nu se vedea eliminata de o echipă net inferioara.
Tind să cred ca scorul din meciul tur a fost doar un accident, iar în acest meci jucătorii celor de la Bodo Glimt vor intra foarte motivați în teren, forțând o victorie la scor pentru a spăla rușinea înfrângerii din meciul tur.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri Europa Conference League

Accesează aici mai multe ponturi pariuri din Europa Conference League și fă-ți un bilet forță! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei