Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

12.09.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Djokovic vs. Medvedev

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

12.09.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Djokovic vs. Medvedev

Meciul zilei la pariuri de azi 12.09.2021 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Djokovic si Medvedev. Meciul se va desfășura începând cu ora 23:00 și face parte din finala turneului de Mare Șlam de la US Open.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Peste 3.5 seturi”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.60 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet.
Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci strâns intre cei doi, cu momente de joc favorabile atât lui Djokovic cât si lui Medvedev.
Sârbul a avut ceva probleme de-a lungul turneului având în vedere că 5 din cei 6 adversari au reușit să îi fure cel puțin un set.
Pentru Nole este unul din cele mai importante meciuri din carieră; cu o victorie va intra în istorie și va reuși să ajungă la titlul cu numărul 22 de turnee de Mare Șlam câștigate și sa ii depășească astfel pe Federer și Nadal care au 21.
Mai mult de atât, cu un titlu câștigat astazi s-ar impune in toate cele 4 turnee de Mare Șlam dintr-un an calendaristic; acest lucru s-a mai întâmplat o singură dată în tenisul masculin, în 1969, Rod Laver reusind aceasta performanta.
De partea cealaltă, Medvedev are si el armele necesare să il oprească pe sârb din a scrie istorie în aceasta seara. Este un tenismen care a demonstrat ca poate câștiga titluri de Mare Slam în următorii ani. Are pofta de trofee si de performanță și nu cred ca va ceda ușor în aceasta finala.
Așadar toate premisele duc catre i finala strânsă, în care ambii jucători să fie la cârma meciului și să reușească fiecare să își revendice cate un set.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis: Djokovic vs. Medvedev

Apropo, cine credeți că se va impune in derby? Profita de ocazie si pariaza la cote marite!

Cote marite FCSB vs Dinamo. Iata ce trebuie sa faci:

  1. CLICK AICI si deschide un cont nou la agentia de pariuri online 888 Sport.
  2. Efectueaza o depunere de cel putin 50 RON si pariaza pe victoria favoritei tale.
  3. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci, la cota reala, pe piata “Timp Regulamentar”, cu maxim 25 RON.
  4. Daca pariul tau este castigator, ti se vor acorda bani reali in functie de cota reala + diferenta pana la 200/1275 RON sub forma de Pariuri Gratuite.

CITESTE SI

More in Meciul zilei