Connect with us

Meciul zilei

13.07.2020 – Meciul zilei la pariuri jucat la Superbet

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
13.07.2020 – Meciul zilei la pariuri – Man. United vs. Southampton

Astăzi 13.07.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Man. United vs. Southampton unde mizăm pe un pariu pe șuturi pe poartă oferit de Superbet.

  • Man. United traversează o perioadă foarte bună, este neînvinsă de 17 meciuri în toate competițiile, timp în care a înregistrat 12 victorii si 5 egaluri. În campionat se află pe locul 5 cu 58 de puncte, la 1 punct, respectiv 2 puncte în spatele celor de la Leicester si Chelsea. Astfel cu o victorie în acest meci va reuși sa urce până pe locul 3.
  • Southampton se află la mijlocul clasamentului, pe locul 12 cu 44 de puncte, obiectivul echipei fiind cel mai probabil să rămână pe acest loc la final de campionat, când mai sunt de disputat doar 4 meciuri.
PROMOȚIE! COTĂ 35 la meciul CFR Cluj vs. Gaz Metan – Click aici pentru a vedea mai multe detalii despre cota 35.

Cota speciala pentru CFR Cluj

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este sub 10.5 șuturi pe poartă, la o cota de 1.55 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie ce ne avantajează în condițiile în care în Premier League media de șuturi pe poartă este mai scăzută decât în alte campionate mari. Vedem acest lucru și în următoarele statistici;
  • În ultimele 10 meciuri jucate în campionat, Man. United a avut următorele cifrele la capitolul șuturi pe poartă: 7 cu Aston Villa; 13 cu Bournemounth; 8 cu Brighton; 8 cu Sheffield; 9 cu Tottenham; 10 cu Man. City; 10 cu Everton; 11 cu Watdord; 4 cu Chelsea; 9 cu Wolves.
  • Vedem astfel că în 8 din ultimele 10 meciuri jucate de Man. United în campionat, nu s-a depășit linia de 10.5 șuturi pe poartă.
  • De partea cealaltă, în ultimele 10 meciuri jucate în campionat, Southampton a avut următorele cifrele la capitolul șuturi pe poartă: 8 cu Everton; 10 cu Man. City; 7 cu Watford; 8 cu Arsenal; 10 cu Norwich; 10 cu Newcastle; 9 cu West Ham; 10 cu Aston Villa; 8 cu Burnley; 13 cu Liverpool.
  • Vedem astfel că în 9 din ultimele 10 meciuri jucate de Southampton în campionat, nu s-a depășit linia de 10.5 șuturi pe poartă.
  • Mai mult de atât, 5 din ultimele 6 meciuri directe s-au terminat cu maxim 10 șuturi pe poartă. Așadar merg pe ideea ca nu vom depăși această linie și vom reuși sa bifăm un pariu câștigător.
Meciul zilei se poate juca la Superbet! Nu ai cont? Deschide de AICI si beneficiezi de 500 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei