Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

13.07.2021 – Radu Albot vs.Holger Rune

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

13.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri

Astăzi 13.07.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Radu Albot si Holger Rune; Meciul se va desfășura începând cu ora 13:30 și face parte din primul tur în cadrul Turneului ATP de la Bastad – Suedia.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Albot handicap +4.5 game-uri”. Avem o cotă de 1.60 în cadrul casei de pariuri Betano, pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.
Am ales acest pronostic deoarece mă aștept ca experienta la un nivel înalt al tenismanul din Moldova să își spună cuvântul în acest meci.

Rune (211 ATP) este un tânăr talentat, în vârstă de 18 ani, care în acest an a facut meciuri frumoase la nivel de Challenger, învingând oponenți din top 100. Totuși, atunci cand a jucat la turneele ATP (exemplu: Marbella sau Barcelona), a clacat si a pierdut din primul tur.

Radu Albot (91 ATP), deși traversează o perioadă mai slabă, este mult mai obișnuit cu meciurile mari de tip ATP, întâlnind în carieră jucătorii de top ai tenisului. Știe sa gestioneze mai bine aceste meciuri și sa rămână calm in momentele dificile ale meciului. Chiar daca va pierde acest meci, mă aștept sa nu o faca la o diferență mai mare de 4 game-uri.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis

Vezi si articolul cu Ponturi preliminarii Champions League 13.07.2021 – Click aici! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei