Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

13.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Norrkoping – Hammarby

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
13.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Norrkoping – Hammarby

Astăzi 13.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Norrkoping vs. Hammarby unde mizam pe un pariu pe cornere oferit de Betano.

  • Confruntarea dintre cele două echipe se va desfășura începând cu ora 20:00 si face parte din etapa a 15-a din Suedia – Allsvenskan.
  • Norrkoping ocupă locul 3 în clasament cu 25 de puncte, în timp ce Norrkoping se află pe locul 6 cu 20 de puncte.
Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este Hammarby peste 1.5 cornere în prima repriză la o cotă de 1.57 oferită de Betano.
  • Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie accesibilă și avem șanse destul de mari sa fie depășită. Spun acest lucru fiindcă Hammarby este o echipă cu o medie ridicată la capitolul cornere si vom vedea acest lucru în statisticile prezentate mai jos.
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri oficiale jucate, Hammarby a avut următorele cifre la capitolul cornere în prima repriză: 2 cu Djugarden; 2 cu Falkenbergs; 3 cu Helsingborg; 3 cu Orebro; 2 cu Malmo; 1 cu Goteborg; 5 cu Kalmar; 2 cu Sirius; 3 cu Hacken; 3 cu Varbergs;
  • Vedem astfel ca în 9 din ultimele 10 meciuri jucate, Hammarby a avut minin 2 cornere în prima repriză.
  • Încă un argument de menționat este faptul ca Hammarby are în competența lotului 7 jucători anunțați titulari cu o înălțime de minin 1.85. Astfel merg pe ideea că echipa se va baza destul de mult pe fazele fixe si va încerca sa scoată cât mai multe cornere.
Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei