Connect with us

Fotbal

13.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Muntenegru vs. Luxemburg

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
13.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Muntenegru vs. Luxemburg

Astăzi 13.10.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Muntenegru și Luxemburg. Am ales sa mizăm pe un pariu combinat (goluri si cornere) oferit de Betano.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din runda a 4-a din cadrul competiției Uefa Nations League, Grupa C.
  • După 3 meciuri Muntenegru ocupă prima poziție în clasament cu maximum de puncte; are un golaveraj perfect cu 5 goluri marcate si 0 goluri primite. Naționala Muntenegrului a mers „ceas” în această grupă; a reușit sa câștige 0-2 cu Cipru; 0-1 cu Luxemburg și 2-0 cu Azerbaidjan.
  • De partea cealaltă este pe locul 2 în clasament cu 6 puncte și un golaveraj de 4 goluri marcate si 2 goluri primite. Pe lângă înfrângerea cu Muntenegru de pe teren propriu, a reușit o victorie cu Azerbaidjan 1-2 și runda trecută pe teren propriu scor 2-0 cu Cipru.

Info Pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci se poate juca doar la Betano activând funcția „BET COMBO”.
  • Am ales sa joc pe următorul pariu: 1X & peste 2.5 cornere în prima repriză la o cotă de 1.53.
  • Consider că este un pariu accesibil având in vedere că Muntenegru este echipa mai bine cotată; are jucători cu o experienta mult mai mare și traversează si o perioadă mai bună având 5 meciuri consecutive fără înfrângere. Luxemburg din 2019 până în prezent, din 14 meciuri jucate, are 10 înfrângeri, 2 egaluri si cele 2 victorii din acestă grupă.
  • La capitolul cornere, în 8 din ultimele 10 meciuri disputate de Muntenegru am avut parte de minim 3 cornere în prima repriză.
  • De partea cealaltă, în 7 din ultimele 10 meciuri disputate de Luxemburg am avut parte de minim 3 cornere în prima repriză.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.

CITESTE SI

More in Fotbal