Connect with us

Meciul zilei

14.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Djokovic vs. Tsitsipas

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

14.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Djokovic vs. Tsitsipas

Astăzi 14.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Djokovic și Tsitsipas; Meciul se va desfășura începând cu ora 14:30 și face parte din sferturile de finala ale turneului ATP pe zgură de la Roma.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Tsitsipas peste 68.5% puncte castigate cu primul serviciu”. Avem o cotă de 1.65 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mică, având în vedere că Tsitsipas are cifre destul de ridicate la acest capitol. Mai mult de atât, Djokovic nu este la capacitatea lui de joc 100%, iar acest lucru s-a vazut în meciul cu Fritz, când în multe momente ale meciului a părut deconcentrat și a comis multe erori neforțate.

Tsitsipas are un prim serviciu foarte bun prin care își câștigă de multe ori cu ușurință punctele. Statistic vorind, în ultimele 10 meciuri, grecul a avut următorele cifre la capitolul puncte câștigate pe primul serviciu: 84% cu Berrettini; 83% cu Cilic; 82% cu Ruud; 75% cu Paire; 74% cu Nadal; 72% cu Sinner; 78% cu Auger Aliassime; 76% cu De Minaur; 88% cu Munar; 86% cu Rublev.

Vedem astfel că în toate cele 10 meciuri, Stefanos a depășit cu ușurință linia propusă astazi de Betano. E adevărat, și adevărsaul este unul pe măsură, dar eu cred că în situația dată vom reuși să bifăm acest pronostic.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis: Djokovic vs. Tsitsipas

Avem pronosticuri si avancronici pentru cele mai importante ligi din Europa si nu numai: Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Liga 1 si multe altele. Daca acesezi rubricile respective poti vedea ponturile la pariuri pentru fiecare campionat in parte. Click mai jos! ⬇️

Ponturi pariuri

CITESTE SI

More in Meciul zilei