Connect with us

Meciul zilei

14.07.2020 – Meciul zilei la pariuri – Atalanta vs. Brescia

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
14.07.2020 – Meciul zilei la pariuri – Atalanta vs. Brescia

Astăzi 14.07.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Atalanta si Brescia unde mizăm pe un pariu combinat oferit de Betano.

  • Atalanta traversează o perioadă foarte bună, este neînvinsă de 15 meciuri în toate competițiile, timp în care a înregistrat 13 victorii si 2 egaluri. În Serie A se află pe locul 4 cu 67 de puncte, la 1 punct în spatele celor de la Lazio și Inter. Astfel cu o victorie în acest meci ar urca până pe locul 2.
  • Brescia este penultima în clasament cu doar 21 de puncte, la 9 puncte distanță de salavrea de la retrogradare, lucru care este aproape imposibil să se întâmple.
PROMOȚIE! Misiune Betano Masters Europe: Cum primești Free Bet 50 RON – Click aici pentru detalii! 

Misiune Betano Masters Europe: Free Bet de 50 RON

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este 1 solist & Brescia peste 1.5 cornere la o cotă de 1.57 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece cred ca Atalanta va castiga destul de ușor acest meci, dar si Brescia are o statistică bună la cornere, astfel ca ar trebui sa reușească sa aibe cel puțin 2 în acest meci.
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri, Brescia a avut următorele cifrele la capitolul cornere: 3 cu Roma; 5 cu Torino; 3 cu Verona; 4 cu Inter; 1 cu Genoa; 2 cu Fiorentina; 4 cu Sassuolo; 4 cu Napoli; 2 cu Juventus; 4 cu Udinese.
    Vedem astfel că în 9 din ultimele 10 meciuri, Brescia a avut minin 2 cornere.
  • Și în meciul tur Atalanta a reușit sa câștige cu scorul de 3-0 contra celor de la Brescia care a avut 2 cornere in acel meci. Consdier ca acest lucru se poate întâmpla și în acest meci, astfel ca daca aveți încredere va invit sa pariati si voi acest pronostic la Betano.

Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Deschide de AICI si beneficiezi de 500 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei