Connect with us

Meciul zilei

14.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Barcelona vs. Bayern

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
14.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Barcelona vs. Bayern

Astăzi 14.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Barcelona si Bayern unde mizam pe un pariu pe șuturi pe poartă oferit de Betano.

  • Confruntarea dintre cele două echipe se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din sferturile de finală ale Uefa Champions League.
  • Meciul se va desfășura intr-o singură manșă, pe teren neutru ( Estadio da Luz) din Portugalia.
    Bayern este favorită în privința calificării și asta pe bună dreptate, este echipa mult mai în formă, mai organizată, iar rezultatele vorbesc de la sine. Bavarezii au în ultimele 24 de meciuri, 23 de victorii si un egal, fiind neînvinsă de la începutul lunii ianuarie 2020.
  • De partea cealaltă, Barcelona rămâne o echipă valoroasă în continuare, dar care în acest sezon a arătat momente de slăbiciune. Nu a reușit sa gestioneze situații favorabile, mai ales în privința titlului din Spania pe care l-a pierdut pe ultima sută de metrii.

Orgoliul este principala miza in Barcelona vs Bayern Munchen. Pe cine mizezi in duelul “granzilor”? Profita de oferta si pariaza la cote marite! Click aici pentru a paria pe cote mărite! 

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este Bayern peste 4.5 șuturi pe poartă la o cotă de 1.50 oferită de Betano.
  • Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie accesibilă și avem șanse destul de mari sa fie depășită.
  • Spun acest lucru fiindcă Bayern este o echipă cu o medie ridicată la capitolul șuturi pe poartă și vom vedea acest lucru în statisticile prezentate mai jos.
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri oficiale jucate, Bayern a avut următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 7 cu Chelsea; 7 cu Leverkusen; 11 cu Wolfsburg; 8 cu Freiburg; 4 cu Bremen; 6 cu Monchengladbach; 5 cu Frankfurt; 10 cu Leverkusen; 8 cu Dusseldorf; 6 cu Dortmund.
  • Vedem astfel ca în 9 din ultimele 10 meciuri jucate, Bayern a avut minin 5 șuturi pe poartă.
Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

More in Meciul zilei