Connect with us

Meciul zilei

15.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Medvedev vs. Struff

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

15.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Medvedev vs. Struff

Astăzi 15.06.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Medvedev si Struff; Meciul se va desfășura începând cu ora 13:30 și face parte din cadrul Turneului ATP pe iarbă de la Halle – Germania.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Struff peste 7.5 ași în meci”. Avem o cotă de 1.87 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece Struff este un jucător înalt (1.93 metri), are un serviciu puternic si exploziv cu care obține foarte mulți ași.

Consider că este o linie accesibilă și prin prisma faptul ca meciul se joacă pe iarbă, cea mai rapida suprafața din tenis.

De exemplu, în ultimele 15 meciuri jucate, Struff a avut următorele cifre la capitolul ași: 13 cu Schwartzman; 10 cu Alcaraz; 15 cu Bagnis; 25 cu Rublev; 5 cu Paul; 7 cu Cobolli; 11 cu Rublev; 6 cu Bedene; 8 cu Popyrin; 13 cu Basiliashvili; 9 cu Ivashka; 13 cu Krajinovic; 11 cu Koepfer: 6 cu Martin.

Având în vedere statisticile germanului prezentate mai sus și mai ales faptul că au fost obținute pe zgură (cea mai lentă suprafață de tenis), consider astfel că acest pariu este un value-bet de care trebuie sa profităm.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis – Medvedev vs. Struff

Click aici pentru a vedea cele mai noi știri de la Euro 2020 – Avancronici – Pronosticuri – Promoții  – totul gratis pe GntTips – Totul de la pariori pentru pariori! 

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei