Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

15.08.2021 – Pariuri speciale Rapid vs. FCSB

15.08.2021 – Pariuri speciale Rapid vs. FCSB

Astăzi 15.08.2021 – Pariuri speciale Rapid vs. FCSB din Liga 1 România, include două pronosticuri interesante; acestea se pot paria în cadrul caselor de pariuri Superbet, respectiv Betano, iar daca nu aveți cont v-am lasat mai jos link-urile promoționale.

⚽️ Se anunță un derby foarte încins

De la ora 21.30 pe Arena Națională ne așteptă cel mai interesant meci de până acum din noul sezon, unde sunt așteptați aproximativ 40.000 de spectatori.
Rapid a început bine noul sezon, ocupă locul 2 cu 10 puncte dupa 4 etape, în timp ce FCSB este abia pe 4 cu 8 puncte.
Duelul dintre cele doua echipe a început deja dinainte de meci, cu declarații ironice, atat din partea lui Sapunaru, cat si din partea lui Tănase.
Ma aștept sa avem parte de un joc strâns, cu multe faulturi si întreruperi fiind o lupta a orgoliilor intre cele două cluburi.
Pe baza acestei teorii mi-am orientat atenția catre un pronostic special oferit de Superbet. “PENALTY SAU CARTONAȘ ROȘU ÎN MECI” este un pariu care pare realizbil; spun asta în condițiile în care de multe ori am avute parte de multe conflicte dure intre cele două echipe.

Pariuri speciale – Rapid vs. FCSB

Joacă azi 15.08.2021 – Pariuri speciale Rapid vs. FCSB la Superbet și incaseaza bonusul de Bun Venit!

⚽️ Cea mai bună defensivă din Liga 1

Unul din punctele forte ale Rapidului o constituie defensiva, fiind singura echipa din Liga 1 care nu a primit nici un gol până acum.
Echipa lui Mihai Iosif reușește foarte bine sa strângă rândurile în fața portarului și nu lasă mai deloc adversarul sa șuteze la poartă. Astfel Rapid a nu a primit nici un șut pe poarta în ultimul meci cu Argeș; a primit un șut pe poarta din partea Farului; 3 de la Mioveni și 6 de la Chindia.

De partea cealaltă, FCSB nu excelează in atac, chiar daca așezarea în teren este una ofensivă.
In noul sezon, FCSB a avut 6 șuturi pe poartă cu Gaz Metan; 4 cu UTA Arad; 4 respectiv 2 cu Shakhtar, 6 cu Craiova și 3 cu Botoșani.
Așadar merg ideea că în acest meci cu Rapid, echipa lui Gigi Becali nu va reuși sa aibe mai mult de 4 șuturi pe spațiul porții. Pentru acest pariu avem o cota de 2.15 în cadrul casei de pariuri Betano.

Joacă aici pronosticul la Betano și incaseaza bonusul de Bun Venit! (P.S – A revenit și Roata Norocului la care poți participa gratis) 🤫

Pariuri speciale Rapid vs. FCSB

CITESTE SI

More in Meciul zilei