Connect with us

Meciul zilei

16.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Udinese vs. Sampdoria

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

16.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Udinese vs. Sampdoria

Astăzi 16.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Udinese și Sampdoria; Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din etapa a 37-a din Italia – Serie A.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Sampdoria peste 3.5 șuturi pe poartă”. Avem o cotă de 1.60 la Unibet pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mică, având în vedere că Sampdoria este o echipa ce joaca ofensiv si are o medie destul de ridicată la acest capitol. De exemplu, în ultimele 10 meciuri a avut următorele statistici la capitolul șuturi pe poartă: 6 cu Spezia; 4 cu Inter; 9 cu Roma; 3 cu Sassuolo; 5 cu Crotone; 5 cu Verona; 5 cu Napoli; 4 cu Milan; 5 cu Torino; 9 cu Bologna.

Vedea astfel că în 9 din ultimele 10 meciuri, Sampdoria a depășit linia de 3.5 șuturi pe poartă, întâlnind echipe net superioare față de Udinese.

În meciul tur, în vicotria Sampdoriei cu scorul de 2-1, aceștia au avut 9 șuturi pe poartă. Avem astfel toate premisele ca istoria să se repete și sa reușim sa bifăm acest bilet de astăzi.

Meciul Zilei se poate paria la Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal: Udinese vs. Sampdoria

Nu rata oferta! Fa-ti cont si bucura-te de Rotiri Gratuite la Shining Crown!

Iata ce trebuie sa faci pentru a profita de Rotiri Gratuite fara depunere:

  1. Deschide-ti un cont nou la Superbet. CLICK AICI!
  2. Verifica-ti contul urmand pasii din procesul KYC.
  3. In termen de 48 de ore vei primi cele 119 Rotiri Gratuite disponibile la Shining Crown.

Avem pronosticuri si avancronici pentru cele mai importante ligi din Europa si nu numai: Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Liga 1 si multe altele. Daca acesezi rubricile respective poti vedea ponturile la pariuri pentru fiecare campionat in parte. CLICK AICI PENTRU ALTE PRONOSTICURI! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei