Connect with us

Meciul zilei

16.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Haugesund vs. Stromsgodset

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
16.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Haugesund vs. Stromsgodset

Astăzi 16.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Haugesund și Stromsgodset unde mizam pe un pariu pe cornere oferit de Betano.

  • Confruntarea dintre cele două echipe se va desfășura începând cu ora 19:00 si face parte din etapa a 15-a din Norvegia – Eliteserien.
  • Cele două echipe se află în a doua parte a clasamentului, Stromsgodset ocupând locul 11 si Haugesund locul 12. Ambele au mers cap la cap până acum reușind 4 victorii, 3 egaluri si 6 înfrângeri acumulând astfel 15 puncte.
Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci Stromsgodset peste 1.5 cornere în prima repriză la o cotă de 1.55 oferită de Betano.
    Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie accesibilă ce are șanse destul de mari sa fie depășită.
  • Spun acest lucru fiindcă Stromsgodset este o echipa cu o medie mare de cornere ce se bazează foarte mult pe fazele fixe.
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri oficiale jucate, Stromsgodset a avut următorele cifre la capitolul cornere în prima repriză: 2 cu Sandefjord; 8 cu Bodo/Glimt; 3 cu Brann; 3 cu Valerenga; 3 cu Molde; 2 cu Mjondalen; 4 cu Rosenborg; 1 cu Kristiansund; 3 cu Stabaek; 2 cu Aalesund.
  • Vedem astfel ca în 9 din ultimele 10 meciuri jucate cei de la Stromsgodset au avut minim 2 cornere în prima repriză.
Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei