Connect with us

Fotbal

16.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Nimes vs. PSG

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
16.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Nimes vs. PSG

Astăzi 16.10.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Nimes si PSG unde mizăm pe un pariu combinat oferit de Betano.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 7-a din Franța – Ligue 1.
  • Dupa 6 meciuri Nimes ocupă locul 13 în clasament cu 8 puncte si un golaveraj de 9 goluri marcate si 7 goluri primite. Are 2 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri și speră să își ia revansa si sa scoată un rezultat pozitiv cu PSG, care a învins-o categoric în ultimele 3 meciuri directe.
  • De partea cealaltă, PSG ocupă locul 4 cu 12 puncte si un golaveraj de 12 goluri marcate și 3 goluri primite. A început slab campionatul cu 2 înfrângeri, dar au urmat apoi 4 victorii consecutive; cu o victorie in această seara își va revendica temporar poziția de lider.

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci se poate juca la Betano activând funcția „BET COMBO”.
  • Am ales sa mizez pe „X2 & Peste 3.5 cornere în prima repriză” la o cotă de 1.53. Mizez pe acest pronostic în ideea ca imi este greu sa cred ca PSG va pierde acest meci; vorbind de cornere ambele au o medie ridicată la acest capitol în acest start de sezon, astfel ca ma aștept sa avem destul de multe lovituri de colț.
  • De exemplu în 5 din cele 6 meciuri disputate de Nimes până acum în campionat am avut parte de minim 4 cornere în prima repriză.
  • De partea cealaltă, tot in 5 din cele 6 meciuri disputate de PSG pana acum în campionat am avut parte de minim 4 cornere în prima repriză.
  • Mai mult de atât și anul trecut in cele 2 victorii din campionat obținute de PSG am avut parte de minim 4 cornere în prima repriză. Sperăm ca si acum istoria să se repete si sa bifăm un nou pariu câștigător.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.

More in Fotbal