Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

17.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – Newcastle vs. West Ham

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

17.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – Newcastle vs. West Ham

Astăzi 17.04.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Newcastle și West Ham; mizăm pe un pariu combinat oferit de Betano. Meciul se va desfășura începând cu ora 14:30 și face parte din etapa a 32-a din Anglia – Premier League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci se poate juca la Betano accesând funcția “BET COMBO”. Am ales un “X2 și West Ham primește minim un cartonaș” la o cotă de 1.60, pe care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece West Ham a avut un sezon extraordinar până acum și nu cred ca va da cu piciorul șansei de a prinde top 4 tocmai acum pe final. Momentan ocupa poziția a 4-a, poziție de Champions League, dar lupta acolo este foarte strânsă; așadar întâlnirea de pe St. James Park pare vitală pentru trupa lui David Moyes în tentativa de a termina pe loc de UCL.

De partea cealaltă, Newcastle se află la 5 puncte distanță față de primul loc retrogradabil, astfel că un rezultat negativ nu ar fi tocami o tragedie. A reușit etapa trecută să întrerupă seria de 7 meciuri fără victorie și a câștigat cu Burnley, ceea ce a oferit echipei speranțe mari pentru salvarea de la retrogradare.

Consider astfel că “ciocănarii” au motivația necesară și o echipă mai valoroasă și mai organizată pentru a nu pierde acest meci.

Am decis sa completez acest pariuri cu “West Ham minim un cartonaș” deoarece echipa lui Moyes practică un fotbal agresiv și are o medie ridicată la acest capitol. De exemplu în ultimele 7 meciuri a avut următorele cifre la capitolul cartonașe: 3 cu Leicester; 4 cu Wolves; 3 cu Arsenal; 0 cu Man. United; 1 cu Leeds; 1 cu Man. City; 4 cu Tottenham;

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Click mai jos pentru a vedea mai multe ponturi pariuri de azi – 17.04.2021

Ponturi pariuri

CITESTE SI

More in Meciul zilei