Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

18.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Molde vs. Hoffenheim

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
18.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Molde vs. Hoffenheim

Astăzi 18.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Molde și Hoffenheim; mizăm pe un pariu pe goluri oferit de Fortuna.

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din turul șaisprezecimilor de finala din Uefa Europa League.

⚽️ Molde fără meci oficial în 2021

În Norvegia încă este pauză competițională, astfel că Molde nu a mai disputat un meci oficial de pe 19 decembrie 2020. Echipa a jucat 2 meciuri amicale, cu Brann (2-1) și Brattvag (4-0) pe care le-a învins destul de ușor.

În sezonul trecut, Molde a terminat pe locul 2 în Norvegia, la 19 puncte distanță de câștigătoarea campionatului: Bodo/Glimt. A avut un golaveraj de 77 goluri marcate și 36 de goluri primite, ceea ce reprezintă o medie de 3.77 goluri/meci. Vedem astfel ca este o echipă care atunci cand joacă, avem parte de multe goluri.

În Europa League, a terminat pe locul 2, cu 10 puncte, intr-o grupă câștigată de Arsenal, din care a mai făcut parte Rapid Viena și Dundalk. Aici, în cele 6 meciuri disputate, 5 dintre ele s-au terminat cu minim 3 goluri.

⚽️ Hoffenheim – un sezon ratat în Bundesliga

Hoffe ocupă locul 12 în Germania, cu doar 23 de puncte și este mai aproape de retrogradare decât de o poziție de Europa. Vine după 3 meciuri fără victorie, plusul de moral a fost adus totuși de la egalul 2-2, din meciul trecut cu Dortmund. În campionat are un golaveraj de 32 goluri marcate și 39 de goluri primite, ceea ce reprezintă o medie de 3.38 goluri/meci.

Trupa lui Hoeness speră ca salvarea acestui sezon să vină din Europa League; aici a terminat pe primul loc cu 16 puncte,  într-o grupă cu Steaua Rosie, Liberec și Gent.

Hoffenheim are si multe probleme de lot; golgheterul echipei, Kramaric este accidentat; pe lângă acesta, alți 9 jucători îi lipsesc antrenorului, astfel ca nu vor avea un meci ușor cu Molde.

⚽️ Avem o confruntare între două echipe care produc goluri

Pronosticul oferit pentru acest meci este peste 2.5 goluri la o cotă de 1.63 oferită de Fortuna. Am ales acest pronostic deoarece ambele echipe practica un fotbal ofensiv, iar în defensivă lasă de multe ori spatii de care adversarii pot profita. Ma aștept la un meci spectaculos, pe contre astfel ca un pariu pe goluri pare cel mai plauzibil aici.

Meciul Zilei se poate paria la Fortuna! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei