Connect with us

Meciul zilei

18.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Dinamo Zagreb vs. Tottenham

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

18.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Dinamo Zagreb vs. Tottenham

Astăzi 18.03.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Dinamo Zagreb și Tottenham; mizăm pe un pariu pe șuturi oferit de Unibet. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:55 și face parte returul optimilor Uefa Europa League.

⚽️ Informații Dinamo Zagreb:

Un amănunt foarte important este faptul că Dinamo Zagreb a rămas fără antrenor înaintea acestui meci; Zoran Mamic a fost condamnat la 4 ani si 8 luni de închisoare pentru evaziune fiscală.

Pe plan intern Dinamo Zagreb stă bine, este lider în campionat, la două puncte distanță față de Osijek și se îndreaptă si în acest an catre un nou titlu. Aceștia aveau o serie de 8 victorii consecutive până la înfrângerea din tur cu Tottenham, iar în ultimul meciu i-au zdrobit pe cei de la Varazdin cu scorul de 5-0.

În Europa League, Dinamo Zagreb deține o performanță notabila, este neînvinsă pe teren propriu în ultimele 13 meciuri jucate. In grupe, Dinamo Zagreb a terminat pe primul loc, cu 14 puncte, intr-o grupă cu Wolfsberger, Feyenoord și TSKA Moscova. Apoi, în saisprezeci a eliminat-o pe Krasnodar după o dubla victorie tur-retur cu 4-2 la general.

18.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Dinamo Zagreb vs. Tottenham

⚽️ Informații Tottenham:

Tottenham vine cu moralul scazut la acest meci, după înfrângerea din campionat cu Arsenal scor 2-1. În campionat este abia pe locul 8 la 6 puncte distanță de un o poziție de Champions League, astfel ca singura rămâne trofeul Europa League.

In actuala ediție de Europa League, Tottenham a terminat pe primul loc in grupe, cu 13 puncte, intr-o grupă cu Antwerp, LASK și Ludogoret. A eliminat-o apoi în turul precedent pe Wolfsberger după o dublă victorie categorică, 4-0 și 4-1.

Londonezii nu prea s-au descurcat deloc bine în deplasare, în ultimele 7 meciuri bifând 5 înfrângeri și 2 victorii.

⚽️ Informații pronostic:

Tottenham este favorită să câștige acest meci atribuindui-se o cotă de 2.02 la victorie conform casei de pariuri Betano.

Pronosticul oferit pentru acest meci este sub 16.5 șuturi (pe poartă, pe lângă poartă sau in blocaj) la o cotă de 1.90 oferită de Unibet.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mare. În vicotria din tur cu 2-0, Tottenham a avut 11 șuturi in total și nu vad de ce ar forța acum pe plan ofensiv.

Meciul Zilei se poate paria la Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei