Connect with us

Meciul zilei

18.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Chelsea vs. Leicester

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

18.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Chelsea vs. Leicester

Astăzi 18.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Chelsea și Leicester; Meciul se va desfășura începând cu ora 22:15 și face parte din etapa a 37-a din Anglia – Premier League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Leicester peste 10.5 faulturi”. Avem o cotă de 1.87 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mică, având în vedere că Leicester este o echipa ce joaca destul de dur. Mai mult de atât este un meci foarte important pentru ambele echipe, în vederea clasarii în top 4 și inclusiv calificarea în grupele Uefa Champions League. Având în vedere acest lucru, mă aștept la un meci extrem de crâncen, cu multe întrări dure.

Statistic vorbind, în ultimele 10 meciuri, Leicester a avut următorele cifre la capitolul faulturi: 9 in meciul anterior cu Chelsea din finala FA Cup; 12 cu Man. United; 12 cu Newcastle; 13 cu Southampton; 13 cu Crystal Palace; 13 cu West Brom; 12 cu Southampton; 13 cu West Ham; 13 cu Man. City; 14 cu Man. United;

Vedem astfel, că în 9 din ultimele 10 meciuri, Leicester a depășit linia de 10.5 faulturi. Având în vedere acest lucru, dar si miza meciului mă aștept ca acest lucru să se repete și în acest duel.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal: Chelsea vs. Leicester

Avem pronosticuri si avancronici pentru cele mai importante ligi din Europa si nu numai: Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Liga 1 si multe altele. Daca acesezi rubricile respective poti vedea ponturile la pariuri pentru fiecare campionat in parte. Click aici pentru a vedea alte pronosticuri! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei