Connect with us

Meciul zilei

18.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Suedia vs. Slovacia

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

18.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Suedia vs. Slovacia

Astăzi 18.06.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Suedia si Slovacia; Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din runda a 2-a a grupei E, de la Euro 2020.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Slovacia sub 50.5% posesie”. Avem o cotă de 1.60 la Unibet pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece Suedia are în componență un lot mai tehnic și mai combinativ decat cel al Slovaciei.

Mai mult de atât, mă aștept ca nordicii sa preia controlul încă din startul partidei, iar Slovacia să facă un joc de așteptare, astfel încât sa prindă ocazia să loveasca pe contraatac. Slovacia a câștigat 3 puncte surprinzătoare cu Polonia, pe aceasi tactică de joc având o posesie de 44%.

Consider ca aceasta linie la posesie este puțin “mincinoasă”, iar bookmarkeri au pus-o așa probabil din cauza faptului că Suedia a avut doar 25% posesie cu Spania. Într-adevăr la acest meci, nordicii au facut un anti-fotbal total, ultra-defensiv, dar în final le-au ieșit reușind sa obțină un punct.

La duelul din această seară, Suedia va trebui sa schimbe automat tactica și sa fie echipa care să controleze jocul și sa aibe inițiativa; spun acest lucru, pentru ca fără cele 3 puncte, Suediei ii va fii destul de greu să se califice mai departe.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri Euro 2020: Suedia vs. Slovacia

Click aici pentru a vedea mai multe ponturi pariuri de la Euro 2020! 

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei