Connect with us

Meciul zilei

19.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – FCSB vs. CFR Cluj

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

19.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – FCSB vs. CFR Cluj

Astăzi 19.03.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre FCSB și CFR Cluj; mizăm pe un pariu pe cornere oferit de Betano. Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte din etapa a 28-a din România – Liga 1.

⚽️ Informații meci:

Cele două echipe se află la egalite de puncte în fruntea clasamentului, ambele cu 60 la număr, astfel ca lupta la titlu va fi foarte strânsă și în acest sezon.

FCSB a reușit sa depășească perioada mai slabă când a avut 3 înfrângeri consecutive, iar acum a reușit în ultimele 4 meciuri să lege 4 victorii; ce-i drept de fiecare dată la limită, dar de notat este faptul ca bucureștenii nu au primit gol. Omul de gol al echipei, Tanase, este și golgeterul campionatului el având 17 goluri marcate.

De partea cealaltă și CFR traversează o perioadă bună, tot 4 victorii consecutive. Ardelenii au avantajul moral al meciurilor directe, în ultimele 4 meciuri reușind sa câștige contra celor de la FCSB. Pentru acest meci clujenii au ceva probleme de lot, atacantii Debuljuh și Rondon sunt infectați cu Covid si vor lipsi. Mai mult de atât, nici Edi Iordănescu nu va putea sta pe banca pentru a putea coordona echipa, el fiind suspendat și mai având o etapă de de ispășit.

Ponturi pariuri Liga 1: FCSB vs. CFR Cluj

⚽️ Informații pronostic:

FCSB este ușor favorită să câștige acest meci atribuindui-se o cotă de 2.45 la victorie conform casei de pariuri Betano.

Pronosticul oferit pentru acest meci este CFR Cluj peste 3.5 cornere la o cotă de 1.60 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece CFR se bazează mult pe fazele fixe și caută destul de mult loviturile de colț.

De exemplu în ultimele 10 meciuri clujenii au avut următorele cifre la capitolul cornere: 4 cu Poli Iași; 8 cu UTA Arad; 3 cu Arges; 11 cu Gaz Metan; 7 cu Voluntari; 4 cu Botoșani; 4 cu Viitorul; 4 cu Chindia; 8 cu Astra; 3 cu Hermannstadt.

Vedem astfel ca în 8 din ultimele 10 meciuri, CFR Cluj a avut minin 4 cornere. Mai mult de atat, în 4 din ultimele 5 meciuri directe, ardelenii au avut minim 4 cornere contra celor de la FCSB.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei