Connect with us

Meciul zilei

19.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Albot vs. Rune 

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

19.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Albot vs. Rune

Astăzi 19.07.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Radu Albot si Holger Rune; Meciul se va desfășura începând cu ora 13:30 și face parte din primul tur în cadrul Turneului ATP de la Umag – Croația.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Albot handicap +5.5 game-uri”. Avem o cotă de 1.47 în cadrul casei de pariuri Superbet, pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.
Am ales acest pronostic deoarece mă aștept ca experienta la un nivel înalt al tenismanul din Moldova să își spună cuvântul în acest meci.

Rune (211 ATP) este un tânăr talentat, în vârstă de 18 ani, care în acest an a facut meciuri frumoase la nivel de Challenger, învingând oponenți din top 100. Totuși, atunci cand a jucat la turneele ATP (exemplu: Marbella sau Barcelona), a clacat si a pierdut destul de ușor.

Radu Albot (91 ATP), deși traversează o perioadă mai slabă, este mult mai obișnuit cu meciurile mari de tip ATP, întâlnind în carieră jucătorii de top ai tenisului. Știe sa gestioneze mai bine aceste meciuri și sa rămână calm in momentele dificile ale meciului. Chiar daca va pierde acest meci, mă aștept sa nu o faca la o diferență mai mare de 5 game-uri.

Cei doi s-au întâlnit și acum o săptămână în prinul tur la Bastad. Albot a reușit să câștige primul set cu scorul de 6-4, dar după a cedat inexplicabil și a pierdut următorele două seturi cu 6-3 și 6-0. Mă aștept ca acesta să fii învățat din greșelile meciului anterior și să fie dornic de revanșa in acest duel.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Superbet ! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Meciul zilei la pariuri – 19.07.2021

Nationala lui Mirel Radoi isi incepe aventura la Jocurile Olimpice, Joi 22 Iulie 2021 – de la ora 14:00 (ora locala a Romaniei). Tricolorii U23 se vor duela cu reprezentanta U23 a Hondurasului. Click aici pentru a vedea pronosticul propus de noi!

CITESTE SI

More in Meciul zilei