Connect with us

Fotbal

19.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Ajax II vs. Utrecht II

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
19.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Ajax II vs. Utrecht II

Astăzi 19.10.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Jong Ajax si Jong Utrecht unde mizăm pe un pariu pe goluri oferit de Betano.

 • Meciul se va desfășura începând cu ora 19.45 și face parte din etapa a 7-a din Olanda – Liga 2.
 • Dupa 6 meciuri Jong Ajax ocupă locul 11 într-un clasament cu 20 de echipe reușind sa acumuleze 9 puncte. Are un golaveraj de 11 goluri marcate si 14 goluri primite, ceea ce reprezintă o medie de 3.57 goluri/meci.
 • De partea cealaltă, Jong Utrecht ocupă locul 18 cu doar 6 puncte. Are un golaveraj de 9 goluri marcate si 17 goluri primite, ceea ce reprezintă o medie de 3.71 goluri/meci.
 • Pentru acest meci, echipa gazda este favorită sa câștige atribuindui-se o cotă de 1.62 la victorie conform casei de pariuri Betano.
Promoție la pariuri: 

Mizezi pe favorita FCSB sau mergi pe o surpriza a Clinceniului? Nu rata ocazia si profita de cotele marite de la 888!

Cote marite 888 la Academica Clinceni vs FCSB

Cote marite 888 la Academica Clinceni vs FCSB. Iata ce ai de facut:

 1. Deschide cont la agentia de pariuri 888 prin intermediul acestui link promotional.
 2. Depune minim 50 RON si mizeaza maxim 25 RON pe favorita ta.
 3. Daca ai ales sa pariezi pe Academica Clinceni, victoria sa iti aduce 850 RON. Daca ai mers pe mana FCSB-ului si aceasta se impune, castigi 200 RON.
 4. Banii ti se acorda astfel: bani reali, in functie de cotele normale afisate + diferenta pana la 850 RON / 200 RON sub forma de Pariu Gratuit.
Info pronostic:
 • Pronosticul oferit pentru acest meci se poate juca la Betano activând funcția „BET COMBO”.
 • Am decis să mizez pe „minim 3 goluri în meci și minim un gol în prima repriză” la o cotă de 1.50.
 • Am ales acest pronostic deoarece ma astept la un meci spectaculos, cu multe goluri, așa cum ne-au obișnuit cele două echipe de mult timp încoace.
 • De exemplu, în toate cele 7 meciuri de campionat disputate de Jong Ajax s-au marcat minin 3 goluri. În 6 din cele 7 meciuri s-a marcat minin un gol și în prima repriză.
 • De partea cealaltă, 5 din cele 7 meciuri disputate de Jong Utrecht în campionat s-au terminat cu minim 3 goluri. Tot în 6 din cele 7 meciuri s-a marcat minin un gol și în prima repriză.
 • Mai mult de atât, în ultimele 7 meciuri directe s-au marcat minin 3 goluri în meci, iar în 6 din ele s-a marcat și în prima repriză.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.

More in Fotbal