Connect with us

Meciul zilei

20.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Schalke vs. Monchengladbach

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

20.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Schalke vs. Monchengladbach

Astăzi 20.03.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Schalke și Monchengladbach; mizăm pe un pariu pe șuturi oferit de Unibet. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 26-a din Germania – Bundesliga.

⚽️ Informații pronostic:

Monchengladbach este favorită să câștige acest meci atribuindui-se o cotă de 1.47 la victorie conform casei de pariuri Superbet. Pronosticul oferit pentru acest meci este “Schalke sub 11.5 șuturi” la o cotă de 1.68 oferită de Unibet.

Am ales acest pronostic deoarece Schalke este cea mai slabă echipă din campionat, care este deja retrogradată în Liga a 2-a. Are doar 10 puncte strânse în cele 25 de meciuri, cel mai slab atac și cea mai slaba apărare din Bundesliga. Cu o victorie Gladbach încă mai poate spera la un loc de Europa la final de campionat, asa ca trebuie sa joace impecabil cu Schalke.

Statistic vorbind în ultimele 8 meciuri Schalke a avut următorele statistici la capitolul șuturi: 7 cu Wolfsburg; 2 cu Mainz; 11 cu Stuttgart; 13 cu Dortmund; 6 cu Union Berlin; 3 cu Leipzig; 6 cu Wolfsburg; 6 cu Bremen. Vedem astfel ca în 7 din ultimele 8 meciuri nu a depășit această linie și sper ca nici acum sa nu o facă.

Meciul Zilei se poate paria la Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal: Schalke vs. Monchengladbach

CITESTE SI

More in Meciul zilei