Connect with us

Meciul zilei

20.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Genk vs. Antwerp

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

20.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Genk vs. Antwerp

Astăzi 20.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Genk și Antwerp; Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din penultima rundă a play-off-ului pentru câștigarea Campionatului din Belgia.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “ambele echipe marchează”. Avem o cotă de 1.55 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci spectaculos, așa cu ne-au obișnuit ambele echipe în acest sezon.

Statistic vorbind, 12 din ultimele 15 meciuri jucate de Genk s-au terminat cu gol marcat de ambele echipe. Mai mult de atât, din cele 15 meciuri, 14 s-au terminat cu cel puțin 3 goluri înscrise.

De partea cealaltă, 14 din ultimele 18 meciuri jucate de Antwerp s-au terminat cu gol marcat de ambele echipe.

Și meciurile directe dintre cele două echipe au produs de fiecare dată spectacol; ultimele 6 meciuri s-au terminat cu gol marcat de ambele echipe, 5 dintre ele terminându-se cu cel puțin 4 goluri înscrise. Sperăm ca istoria să se repete, iar noi să reușim să bifăm un nou bilet câștigator.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal: Genk vs. Antwerp

Academica Clinceni si Sepsi este un alt meci important de astăzi; cele două se intalnesc in penultima runda a play-off-ului Ligii 1. Click aici pentru a vedea avancronica meciului + pronosticul propus! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei