Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

20.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Italia vs. Tara Galilor

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

20.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Italia vs. Tara Galilor

Astăzi 20.06.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Italia si Tara Galilor; Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din runda a 3-a a grupei A, de la Euro 2020.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci se bazează pe un combo ” Sub 3.5 goluri și Tara Galilor peste 1.5 cornere”. Avem o cotă de 1.60 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece mă astept la un meci fără multe goluri; spun asta si pentru că un eventual egal ambele echipe se vor califica mai departe. Nu o vad pe Italia sa forteze victoria în acest meci; așadar nu este deloc exclus sa vedem un 0-0 sau un 1-1 în acest duel.

Statistic vorbind, în ultimele 11 meciuri oficiale jucate de Italia nu s-au înscris mai mult de 3 goluri. De partea cealaltă, în 18 din ultimele 20 de meciuri oficiale jucate de Tara Galilor, nu s-au marcat mai mult de 3 goluri.

Pe de alta parte, Tara Galilor este o echipa ce se bazează foarte mult pe fazele fixe, astfel ca deseori forțeaza să scoată cat mai multe cornere. În ultimele 10 meciuri jucate, acestia au avut de fiecare dată cel puțin 2 cornere, astfel ca ma aștept sa le obțină și astăzi.

În concluzie, pariul nostru combinat ar avea toate șansele de reușită, însă avem nevoie și de puțin noroc pentru a putea bifa un nou bilet câștigator.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri Euro 2020: Italia vs. Tara Galilor

Mai multe informații, avancronici și pronosticuri de la Euro 2020 găsești accesând link-ul de mai jos!

Euro 2020

CITESTE SI

More in Meciul zilei