Connect with us

Meciul zilei

20.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Lincoln vs. CFR Cluj

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

20.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Lincoln vs. CFR Cluj

Astăzi 20.07.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Lincoln si CFR Cluj; Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte calificările pentru Uefa Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “CFR câștigă meciul și va avea ele mai multe cornere”. Pronosticul se poate găsi accesând funcția “Superpariuri” din cadrul casei de pariuri Superbet. Pentru acesta avem o cotă de 1.50, pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.
Am ales acest pronostic deoarece diferența dintre ce două echipe este una destul de mare, iar aceste lucru ar trebui să se vadă și in teren. Clujenii au avut emoții in turul anterior în privința calificarii, deși pe teren propriu câștigase cu scorul de 3-1. Mă aștept ca acum să forțeze încă din startul meciului, pentru a deschide repede scorul și a-și lua un avas considerabil. La nivel de lot, Lincoln este mai slaba decât Borac, fosta adversara a CFR-ului, teoretic și meciul ar trebui sa fie unul mai ușor pentru ai noștri.
Ardelenii se bazează destul de mult pe fazele fixe, astfel că mă aștept să încerce să atace destul de mult pe benzi și să scoată cât mai multe cornere. Lincoln nu va avea parte de multă posesie în acest meci, astfel că nici cornere nu ar trebui să scoată mai mult de 2, maxim 3.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Superbet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri Lincoln vs. CFR Cluj

Astăzi avem parte de mai multe meciuri în calificările pentru Uefa Champions League; Echipa GntTips a pregătit avancronici și pronosticuri pentru fiecare eveniment – click aici pentru a vedea! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei