Connect with us

Meciul zilei

20.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Hanfmann vs. Musetti

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
20.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Hanfmann vs. Musetti

Astăzi 20.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan un meci de tenis, confruntarea dintre Hanfmann si Musetti, unde vom miza pe victoria germanului.

  • Confruntarea dintre cei doi se va desfășura începând cu ora 12:00. Meciul face parte din optimile de finală ale turnelui challenger pe zgură din Italia – Todi.
Info Hamfmann:
  • Germanul în vârstă de 28 de ani ocupă locul 143 ATP, în creștere față de anul trecut când ocupa poziția 172. În acest an a reușit 10 victorii si 6 înfrângeri.
  • La acest turneu a trecut în primul tur de Galovic, pe care l-a învins ușor în 2 seturi (6-4;7-5). Serviciul a funcționat destul de bine, doar o singură dată cedând game pe propriul serviciu și reușind sa faca 3 break-uri.
  • Ca performațe, germanul a reușit sa câștige 5 turnee Challenger, dintre care 4 au fost pe zgură, dar si 4 turnee ITF. La acest turneu Hanfmann este cap de serie numărul 7.

Info Musetti:
  • Tânărul italian în vârstă de 18 ani ocupă locul 287 ATP și el fiind in creștere față de anul trecut cand era pe locul 360. În acest an a reușit 9 victorii si 7 înfrângeri.
  • La acest turneu Musetti a primit un wild card și a trecut în primul tur tot de un italian, Forti. Contra acestuia a fost favorit si a reușit să câștige în 2 seturi cu scorul de (7-6; 6-3). Si-a pierdut serviciul de 3 ori si a facut break de 4 ori. Vedem astfel ca serviciul italianului nu a funcționat atât de bine, iar împotriva experimentatului Hanfmann s-ar putea sa îl coste.
  • Ca performațe, Musetti a reușit sa câștige anul trecut turneul de mare slam de juniori de la Australian Open. De menționat și faptul că italianul preferă mai mult suprafețele dure, decât zgura.
Concluzie:
  • În concluzie în acest meci voi miza pe experiență și pe jucătorul mai bine pregătit pe zgură. Cota pentru victoria germanului Hanfmann este de 1.47 și este oferită de Betano.
Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei