Connect with us

Meciul zilei

20.09.2020 – Meciul zilei la pariuri – Halep vs. Muguruza

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
20.09.2020 – Meciul zilei la pariuri – Halep vs. Muguruza

Astăzi 20.09.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Halep si Muguruza unde vom miza pe un pariu pe servă oferit de Betano.

 • Meciul se va desfășura începând cu ora 13:00 și face parte din semifinalele turneului pe zgură de la Roma.
 • Până în semifinale, Halep a trebuit sa treacă fără să cedeze vreun set de Paolini, Yastremska si Putintseva.
 • De partea cealaltă, Muguruza a avut un meci mai mult de disputat astfel că până in semifinale a trebuit sa le învingă pe Stephens, Gauff, Konta si Azarenka.
 • Pentru acest meci, românca este favorită să câștige meciul, atribuindui-se o cotă de 1.43 la victorie conform casei de pariuri Unibet.

Crezi ca Real Madrid va pasi cu dreptul in noua stagiune? Atunci ce mai astepti? Profita de cota de 50.00 oferita de Betfair!

Cota 50.00 pentru Real Madrid

Cota 50.00 pentru Real Madrid impotriva lui Sociedad. Iata ce ai de facut:

 1. Deschide un cont nou la agentia de pariuri Betfair. CLICK AICI!
 2. Lasa codul promotional ZFBNRN unde este deja trecut automat.
 3. Plaseaza un pariu simplu, pe victoria lui Real Madrid, inainte de inceperea meciului, la cote normale, pe Sportsbook, cu o miza de 5 RON.
 4. In cazul in care madrilenii obtin victoria, vei castiga 250 RON. Banii se vor aloca in contul tau astfel: 5 RON sub forma de bani reali + un Pariu Gratuit de 245 RON.
Info pronostic:
 • Pronosticul oferit pentru acest meci este Muguruza peste 55.5% puncte câștigate pe primul serviciu, la o cotă de 1.60.
 • Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere ca iberica are un prim serviciu foarte bun.
 • De exemplu în ultimele 10 meciuri jucate Muguruza a avut următorele statistici la capitolul puncte câștigate pe primul serviciu: 54% cu Azarenka; 82% cu Konta; 66% cu Gauff; 73% cu Stephens; 64% cu Pironkova; 83% cu Hibino; 58% cu Barty; 66% cu Yastremksa; 79% cu Tomljianovic; 64% cu Kasatkina.
 • Vedem astfel că în 9 din ultimele 10 meciuri Azarenka a reușit sa treacă de linia propusă de noi astăzi.
 • Mai mult de atât și în 5 din cele 6 meciuri directe cu Halep, iberica a reușit acest lucru. Astfel sperăm ca si acum sa se întâmple si sa bifăm din nou un bilet câștigator.
Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei