Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

21.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Levante vs. Cadiz

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

21.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Levante vs. Cadiz

Astăzi 21.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Levante și Cadiz; Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din ultima etapă din Spania – La Liga.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Cadiz peste 1.5 cartonașe“. Avem o cotă de 1.72 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece Cadiz este o echipă agresivă, cu o tactică ce implica un joc dur asupra adversarilor. Statistica ne demonstrează cel mai bine acest lucru, astfel că în ultimele 15 meciuri de exemplu, Cadiz a avut următorele cifre la capitolul cartonașe: 3 cu Elche; 2 cu Osasuna; 4 cu Huesca; 2 cu Granada; 3 cu Valladolid; 4 cu Real Madrid; 0 cu Celta Vigo; 2 cu Getafe; 2 cu Valencia; 3 cu Villareal; 4 cu Alaves; 2 cu Eibar; 1 cu Betis; 2 cu Barcelona; 3 cu Bilbao.

Vedem astfel că în 13 din ultimele 15 meciuri, Cadiz a fost avertizata cu cel putin 2 cartonașe.

Mai mult de atât, și în meciul tur contra celor de la Levante, Cadiz a primit 3 cartonașe. Sperăm ca acest lucru să se întâmple și în această seara, astfel încât să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal: Levante vs. Cadiz

Câștigă 1 milion de euro la EURO 2020

EURO 2020 debutează pe 11 iunie, iar casele de pariuri online încep deja să vină cu promoții excelente. NetBet s-a mișcat cel mai repede și pune la bătaie un premiu pe cât de greu de câștigat, pe atât de atrăgător.

Te poți înscrie doar până pe 11 iunie! Click aici pentru mai multe detalii! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei