Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

22.09.2020 – Meciul zilei la pariuri – Krasnodar vs. PAOK

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
22.09.2020 – Meciul zilei la pariuri – Krasnodar vs. PAOK

Astăzi 22.09.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Krasnodar si PAOK unde vom miza pe un pariu pe șuturi pe poartă oferit de Betano.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din turul play-off-ul Uefa Champions League. Spre deosebire de tururile anterioare observam faptul că în play-off, meciurile se vor juca în sistemul tur-retur.
  • Krasnodar nu a mai disputat nici un meci de calificarile pentru Liga Campionilor, spre deosebire de PAOK care a fost nevoită sa treacă de Besiktas și de Benfica pentru a ajunge aici. În meciul cu Besiktas a reușit sa câștige cu scorul de 3-1, iar pe Benfica a învins-o cu 2-1.
  • Pentru acest meci rușii de la Krasnodar sunt favoriți să câștige având o cotă de 2.00 oferită de Unibet.

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este sub 11.5 șuturi pe poartă la o cotă de 1.87 oferită de Betano.
  • Am ales acest pariu deoarece consider că este o ĺinie destul de greu de depășit având în vedere statisticile prezentate mai jos.
  • De exemplu în ultimele 8 meciuri oficiale jucate de Krasnodar am avut parte de următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 19 cu Khimki; 10 cu Volvograd; 11 cu Rostov; 16 cu TSKA Moscova; 6 cu Ural; 11 cu Arsenal Tula; 11 cu Lok. Moscova; 11 cu Ufa.
  • De partea cealaltă, în ultimele 8 meciuri oficiale jucate de PAOK am avut parte de următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 6 cu Atromitos; 10 cu Benfica; 9 cu AEL Larissa; 12 cu Besiktas; 5 cu Aris; 7 cu AEK; 6 cu Olympiakos; 4 cu Panathinaikos
  • Vedem astfel că în 13 din cele 16 meciuri prezentate nu am avut parte de mai mult de 11 șuturi pe poartă.
  • În concluzie mizez pe un meci strâns în prima parte a meciului, fără ca vreo echipa sa riște prea multe.  Mai multe de atât PAOK este o echipă ce practică un fotbal defensiv cu o aparare bine organizata, astfel ca le va fi destul de dificil rușilor sa șuteze de multe ori la poartă.
Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

More in Fotbal