Connect with us

Meciul zilei

23.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Angers vs. Lille

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

23.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Angers vs. Lille

Astăzi 23.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Angere și Lille; Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din ultima etapă din Franța – Ligue 1.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Lille peste 11.5 șuturi” fie ele pe poartă, pe lângă poartă sau in blocaj. Avem o cotă de 1.65 la Unibet pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece Lille este nevoită să forțeze victoria, în vederea câștigării titlului în Franța. Este la un punct în fața celor de la PSG, astfel că sunt la mana lor si doar victoria le asigură 100% titlul de campioană. Consider ca astfel ca jucătorii celor de la Lille vor intra montați și concentrați în teren și vor ataca încă din primul minut poarta celor de la Angers.

De partea cealaltă, Angers a scăpat de emotiile retrogradării, astfel că jucătorii probabil sunt cu gândul la vacanță.

Statistic vorbind, în ultimele 5 meciuri, Lille a avut următorele cifre la capitolul șuturi: 14 cu St. Etienne; 11 cu Lens; 12 cu Nice; 16 cu Lyon; 20 cu Montpellier; Vedem astfel că pe final de campionat, cei de la Lille și-au dat seama de șansa pe care o au la titlu și si au creat destul de multe ocazii de gol în meciurile jucate. Sperăm ca si acum sa se întâmple la fel și sa reușim sa bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal: Angers vs. Lille

Avem pronosticuri si avancronici pentru cele mai importante ligi din Europa si nu numai: Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Liga 1 si multe altele. Daca acesezi rubricile respective poti vedea ponturile la pariuri pentru fiecare campionat in parte. Click aici pentru alte pronosticuri! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei