Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

23.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Sturm Graz vs. Salzburg

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

23.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Sturm Graz vs. Salzburg

Astăzi 23.07.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Sturm Graz si Salzburg; Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din prima etapă din Austria – Admiral Bundesliga.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “ambele echipe marchează”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.60 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Netbet.
Am ales acest pronostic deoarece ambele echipe practica un fotbal ofensiv și de fiecare data când s-au întâlnit am avut parte de spectacol.
De exemplu, din 2019 până în prezent, în 9 din ultimele 11 meciuri directe am avut parte de goluri marcate în ambele porți. Mai mult de atât, în 6 din ultimele 7 meciuri directe am avut parte de cel puțin 4 goluri înscrise.
Ambele echipe vin dupa victorii la scor în Cupa Austriei cu echipe modeste din ligi inferioare; Salzburg a câștigat cu 4-1, în timp ce Sturm Graz s-a impus cu 9-0.

În concluzie mă astept la un meci deschis, pe contre, în care ambele echipe să își creeze multe ocazii și sa vedem goluri pentru ambele echipe.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Netbet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal – Sturm Graz vs. Salzburg

Vrei sa vezi ma multe ponturi pariuri? Click aici! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei