Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

23.08.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Mioveni vs. Craiova

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

23.08.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Mioveni vs. Craiova

Meciul zilei la pariuri de azi 23.08.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Mioveni și Craiova. Meciul se va desfășura începând cu ora 18:30 și face parte din etapa a 6-a din România – Liga 1.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Sub 31.5 faulturi în meci”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.87 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mare având în vedere statisticile prezentate mai jos.
De exemplu, în cele 5 meciuri jucate de Mioveni în noul sezon am avut parte de următorele cifre la capitolul faulturi: 27 cu Dinamo; 25 cu CFR Cluj; 22 cu Sepsi; 19 cu Rapid; 35 cu Gaz Metan Mediaș.
Vedem astfel că în 4 din cele 5 meciuri nu s-a depășit linia propusă de Betano astăzi.

De partea cealaltă, în cele 5 meciuri disputate Craiova 1948 în noul sezon am avut parte de următorele cifre la capitolul faulturi: 21 cu Chindia; 29 cu Clinceni; 27 cu Voluntari; 34 cu Dinamo; 27 cu CFR Cluj. Și în cazul Craiovei vedem că tot 4 din 5 meciuri s-a terminat cu cel mult 31 de faulturi. Sperăm că și în acestă seară să avem parte de un duel liniștit, fără prea multe întrări dure, astfel încât sa reușim să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri Mioveni vs. Craiova

Bonus de 50 RON fara depunere la Superbet pana la 26 august!

Superbet, una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania, vine cu o promotie extrem de atractiva. Acest operator ofera tuturor clientilor noi cate un bonus de 50 RON fara depunere. Asadar, daca vrei sa pariezi gratis pe La Liga, Premier League, Serie A, Ligue 1 sau orice alta competitie, ai nimerit unde trebuie. In acest articol iti prezentam toti pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a profita de una dintre cele mai tari oferte.

Iata cum obtii bonusul fara debunere de la Superbet:

  1. Deschide-ti un cont nou la agentia de pariuri online Superbet. CLICK AICI!
  2. Bifeaza acordul in privinta informarii asupra ofertelor promotionale de la Superbet.
  3. Valideaza-ti contul urmand procedura de verificare a identitatii (KYC).
  4. Dupa ce ai indeplinit conditiile, in maxim 48 de ore ti se vor acorda 50 RON bonus.

CITESTE SI

More in Meciul zilei