Connect with us

Meciul zilei

24.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – M’gladbach vs. Man. City

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
24.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – M’gladbach vs. Man. City

Astăzi 24.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Gladbach și Man. City; mizăm pe un pariu pe șuturi pe poartă oferit de Superbet.

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din turul optimilor de Uefa Champions League.

⚽️ Informații Monchengladbach:

Gladbach nu traversează deloc o perioadă prea bună, în Bundesliga se află abia pe locul 8, cu doar 33 de puncte. Se poate spune ca are un sezon ratat având în vedere ca se află deja la 9 puncte distanță de locurile de Champions League. Astfel obiectivul acestora a rămas clasarea pe un loc 5 sau 6, ce i-a aduce calificarea în Europa League. Cu 2 înfrângeri și un egal in utlimele 3 meciuri este greu de crezut ca poate crea surpriza cu Man. City.

În Liga Campionilor, nnemții au terminat pe locul 2 într-o grupă dificilă câștigată de Real Madrid, din care au mai facut parte Shakhtar și Inter.

Ponturi pariuri Uefa Champions League – Monchengladbach vs. Man. City

⚽️ Informații Manchester City:

“Cetățenii” sunt pe val, aceștia au ajuns la 18 victorii consecutive, o performanță extraordinară. Trupa lui Guardiola a câștigat toate meciurile jucate din data de 19 decembrie 2020, astfel si-a consolidat poziția de lider in Premier League. Are 59 de puncte, la 10 distanță de ocupanta locului 2, Man. United. Atât ofensiva cat si defensiva a funcționat perfect pentru Guardiola, are 50 de goluri marcate 25 de meciuri și doar 15 goluri primite.

În Liga Campionilor a defilat și a terminat prima cu 16 puncte și doar un singur gol primit în 6 meciuri jucate cu Porto, Olympiakos și Marseille.

⚽️ Informații pronostic:

Man. City este favorită clară la victorie, atribuindui-se o cotă de 1.32 la victorie conform casei de pariuri Unibet.

Pronosticul oferit de mine este “Gladbach sub 3.5 șuturi pe poartă” la o cotă de 1.62 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic deoarece Guardiola s-a concentrat si a îmbunătățit foarte mult partea defensivă în ultima vreme.

Foarte rar echipele care joaca contra celor de la City reușesc să își creeze multe ocazii, mai ales ca nici nu pot avea mingea în posesie mult timp. De exemplu în ultimele 10 meciuri echipele care au jucat cu Man. City au avut următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 1 Arsenal; 2 Everton; 3 Tottenham; 1 Swansea; 3 Liverpool; 0 Burnley; 1 Sheffield; 1 WBA; 2 Cheltenham; 4 Aston Villa; 0 Crystal Palace. Așadar îmi este greu sa cred ca Gladbach va reuși sa depășească linia de 3.5 șuturi pe poartă.

Meciul Zilei se poate paria la Superbet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei