Connect with us

Meciul zilei

24.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Cipru vs. Slovacia

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

 24.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Cipru vs. Slovacia

Astăzi 24.03.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Cipru și Slovacia; mizăm pe un pariu pe cartonașe oferit de Betano. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din calificările pentru Cupa Mondiala 2022.

Din punct de vedere valoric Slovacia este peste Cipru, de aceea casele de pariuri îi dau favoriți la victorie pe oaspeți la o cotă de 1.80

Cipru nu a reușit niciodată să se califice la un turneu final, fiind mereu printre echipele naționale slab cotate.

De partea cealaltă, Slovacia are in componența jucători cu experienta la nivel mare; se poate lauda cu 3 calificări la turneele finale, în ultimii 10 ani jucând la Campionatul Mondial din 2021 și la Campionatul European din 2016. A reușit sa se califice si la Euro 2020, acolo unde vor juca intr-o grupă cu Spania, Suedia și Polonia. Calificarea acestora a venit de la baraj acolo unde a reușit sa le elimine pe Irlanda și Irlanda de Nord.

⚽️ Informații pronostic:

Pronosticul oferit pentru acest meci este “Cipru peste 1.5 cartonașe” la o cotă de 1.52 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece Cipru practica un fotbal agresiv, iar acest lucru se poate vedea în statisticile prezentate mai jos.

De exemplu, în ultimele 6 meciuri Cipru a avut următorele cifre la capitolul cartonașe: 2 cu Muntenegru; 5 cu Luxemburg; 2 cu Grecia; 5 respectiv 1 cu Azerbaidjan; 3 cu Muntenegru.

Vedem astfel că în 5 din ultimele 6 meciuri, Cipru a fost avertizata cu minim 2 cartonașe. Sperăm ca acest lucru sa se întâmple și acum si sa bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei